Marketing Dienstverlening


'The money is in the list'Dit is een veelgebruikte uitdrukking in de marketingwereld. Het opbouwen van uw mailinglijst is van groot belang voor uw onderneming. Velen vragen zich af op welke manier dit het beste te realiseren is. Provmedia helpt u hier graag bij.

Wij schrijven uw marketingcampagne en nemen links op in de teksten. Deze links leiden uw nieuwe klanten naar het inschrijfformulier voor uw mailinglijst, uw evenement of uw nieuwsbrief. Ook kunnen links worden opgenomen die nieuwe klanten direct naar een specifieke pagina op uw website sturen. Hierbij gaat het vaak om een voor verkoop geoptimaliseerde landingspagina met een aanbieding. Provmedia gaat desgewenst een stap verder door u ook leads te leveren. Bekijk hier onze brochure.

E-mailmarketing is een krachtig middel dat u helpt om van PUSH naar PULL marketing te komen, van koude naar warme acquisitie. Bouw uw mailinglijst op, verstuur eenvoudig uw nieuwsbrieven, automatiseer mails rondom uw evenementen en ga uw verkoopcampagnes strak regisseren. De combinatie van deze mogelijkheden in één online oplossing is uniek. Provmail E-mailmarketing is de missende link die u nodig heeft om van de bezoekers van uw website en uw social media kanalen ook daadwerkelijk klanten te maken. Probeer Provmail nu 30 dagen gratis.

Voor meer informatie of het aanvragen van onze uitgebreide prijslijst kunt u contact met ons opnemen.

 


1-Editie-Brabant

2-Editie-Gelderland

3-Editie-Utrecht

4-Editie-Zuid-Holland

5-Editie-Noord-Holland

6-Editie-Limburg

7-Editie-Zeeland

8-Editie-Flevoland

9-Editie-Overijssel

10-Editie-Drenthe-def

11-Editie-Friesland

12-Editie-Groningen